Bestelautoverzekering

Geen acceptatie voor uw bestelautoverzekering?
Wanneer een verzekeringsmaatschappij uw bestelauto niet wenst te verzekeren, dan kunt u bij ons terecht. Ongeacht de reden voor afwijzing. Via ons kunt u uw bestelauto nog wel verzekeren. De oplossing van het verzekeringsprobleem vinden wij voor u bij de Vereende Verzekeringen. Uw bestelautoverzekering kan geroyeerd zijn wegens wanbetaling, opgezegd zijn vanwege het schadeverleden of als gevolg van een ontzegging van de rijbevoegdheid. Het is belangrijk met elkaar in contact te komen. Het maakt niet uit wat de reden voor de afwijzing van uw bestelautoverzekering is geweest.

Een bestelautoverzekering afsluiten
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen om een verzekering af te sluiten voor uw particuliere en/of zakelijke bestelauto? Dat kan via ons! Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Neem contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende bestelautoverzekering

Polisvoorwaarden bestelautoverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen


IDEAL > betaling > bevestiging van dekking
Wij e-mailen u de betaalgegevens, zodra wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen. De betaling voldoet u middels iDEAL . Wanneer de betaling binnen kantoortijden is voldaan, zorgen wij voor een bevestiging van de dekking. Vanzelfsprekend ook voor zakelijke verzekeringen. Wij zijn u voor alle verzekeringen van dienst.

Bestelautoverzekering aanvragen ( online )

Inzake nieuwe polissen gelden de volgende voorwaarden:


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )