Scooterverzekering

Geen acceptatie voor uw scooterverzekering?
U heeft een nieuwe scooter gekocht, maar u kunt nergens een scooterverzekering afsluiten. Heel vervelend. Komt dit doordat u geregistreerd staat bij Stichting CIS, een keertje te laat was met betalen of bent u een keer in aanraking geweest met politie of justitie? Reguliere verzekeraars zullen uw scooterverzekering dan niet niet accepteren. Via ons kunt u, ongeacht de reden, nog wel een scooterverzekering afsluiten. Samen met u maken wij een offerte op en u kunt vaak snel weer op weg!

Een scooterverzekering afsluiten
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen om een scooterverzekering af te sluiten? Dat kan via ons! Ook voor maaltijdbezorging bieden wij een scooterverzekering aan. Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende scooterverzekering

Polisvoorwaarden scooterverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen


IDEAL > betaling > bevestiging van dekking
Wij e-mailen u de betaalgegevens, zodra wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen. De betaling voldoet u middels iDEAL . Wanneer de betaling binnen kantoortijden is voldaan, zorgen wij voor een bevestiging van de dekking. Vanzelfsprekend ook voor zakelijke verzekeringen. Wij zijn u voor alle verzekeringen van dienst.

Scooterverzekering aanvragen ( online )

Inzake nieuwe polissen gelden de volgende voorwaarden:


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )