Rechtsbijstandverzekering

Geen acceptatie voor uw rechtsbijstandverzekering?
Ook aanvragen voor rechtsbijstandverzekeringen kunnen geweigerd of opgezegd ( geroyeerd ) worden. Als onderdeel van een heel pakket of los. Maar u heeft uw rechtsbijstandverzekering wèl nodig! Via ons kunt u nog wel een rechtsbijstandverzekering afsluiten, ongeacht de reden voor de weigering of opzegging van uw polis. Dit kan fraude, wanbetaling of een strafrechtelijk verleden zijn. Wij helpen u aan een nieuwe rechtsbijstandverzekering. Vaak dezelfde dag nog!


Een rechtsbijstandverzekering afsluiten
Wilt u een vrijblijvende offerte voor een rechtsbijstandverzekering ontvangen? Of voor uw voertuig( -en ), inboedel of woonhuis? Dat kan via ons! Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende rechtsbijstandverzekering

Polisvoorwaarden rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen de Vereende Verzekeringen.pdf

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

IDEAL > betaling > bevestiging van dekking
Wij e-mailen u de betaalgegevens, zodra wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen. De betaling voldoet u middels iDEAL . Wanneer de betaling binnen kantoortijden is voldaan, zorgen wij voor een bevestiging van de dekking. Vanzelfsprekend ook voor zakelijke verzekeringen. Wij zijn u voor alle verzekeringen van dienst.

Rechtsbijstandverzekering aanvragen ( online )

Inzake nieuwe polissen gelden de volgende voorwaarden:


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )