Opstalverzekering

Geen acceptatie voor een opstalverzekering?
Is de aanvraag van uw opstalverzekering afgewezen? Verzekeraars worden steeds strenger in de acceptatie van verzekeringen. Opstalverzekeringen worden afgewezen wanneer iemand in het verleden bijvoorbeeld teveel schades heeft geclaimd, fraude heeft gepleegd of iets heeft verzwegen voor de verzekeraar. Via ons kunt u nog wel uw, door de hypotheekverstrekker verplichte, opstalverzekering afsluiten. Vaak dezelfde dag nog.

Een opstalverzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw opstalverzekering ontvangen? Dat kan via ons! Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook voor uw inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering terecht. Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende opstal-/woonhuisverzekering

Polisvoorwaarden woonhuisverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

IDEAL > betaling > bevestiging van dekking
Wij e-mailen u de betaalgegevens, zodra wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen. De betaling voldoet u middels iDEAL . Wanneer de betaling binnen kantoortijden is voldaan, zorgen wij voor een bevestiging van de dekking. Vanzelfsprekend ook voor zakelijke verzekeringen. Wij zijn u voor alle verzekeringen van dienst.

Opstalverzekering aanvragen ( online )

Inzake nieuwe polissen gelden de volgende voorwaarden:


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )