Geen acceptatie door uw schadeverleden
Verzekering afsluiten

Meerdere schuldschades op uw naam, door domme pech, weersomstandigheden of roekeloosheid. U staat met uw schadevrije jaren in de min. Dat wordt een malusregistratie genoemd. U kunt tot maximaal -5 schadevrije jaren terugvallen, alle schuldschades worden echter geregistreerd in Roy-Data. Dat is een voor autoverzekeraars inzichtelijk systeem waarin het aantal schadevrije jaren te raadplegen, dan wel te wijzigen is. Omdat u vaker schade rijdt of heeft gereden accepteren reguliere verzekeraars u vanwege uw schadeverleden niet. De schadefrequentie / schadeverloop of een wijziging op de bestaande polis kan tussentijds ook oorzaak zijn van een opzegging conform polisvoorwaarden. Vaak wordt daar uiteraard wel eerst een waarschuwing voor afgegeven.

Niet alleen autoverzekeringen kunnen als gevolg van teveel schadeclaims worden opgezegd. Vaak gelden soortgelijke voorwaarden ook voor inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Voor vrijwel alle opgezegde of geweigerde verzekeringsaanvragen bieden wij een oplossing aan.

Snel een offerte ontvangen en de verzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen om een verzekering af te sluiten voor particuliere en/of zakelijke doeleinden? Voor uw voertuig( -en ), inboedel of woonhuis? Dat kan via ons! Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende verzekeringen

Polisvoorwaarden autoverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden inboedelverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden woonhuisverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren de Vereende Verzekeringen.pdf


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Verzekeringen afsluiten met acceptatie met een schadeverleden: