CIS registratie
Verzekering afsluiten

Bij iedere aanvraag voor een verzekering wordt de databank van Stichting CIS geraadpleegd. Iedere schadeclaim, royement door de verzekeraars of bijvoorbeeld fraude wordt in de databank geregistreerd. Met een registratie bij Stichting CIS kan het lastig zijn een nieuwe verzekering af te sluiten. In sommige gevallen is dat zelfs onmogelijk. Via ons zijn er gelukkig wèl mogelijkheden. Vaak dezelfde dag nog geregeld. 

Welke CIS registraties zijn er:

Hoelang blijven registraties in de CIS databank staan?

Heeft u een CIS registratie? Dan kunt u alsnog een verzekering afsluiten
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen om een verzekering af te sluiten voor particuliere en/of zakelijke doeleinden? Voor uw voertuig( -en ), inboedel of woonhuis? Dat kan via ons! Neem contact met ons op.

Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Verzekeringen afsluiten met acceptatie met een CIS-registratie:

Contactformulier


Uw registratie bij Stichting CIS inzien
U heeft het recht op inzage in uw gegevens. U kunt uw registratie inhoudelijk inzien via dit inzageformulier.

Stichting Centraal Informatie Systeem
De zwarte lijst, een lijst voor vertrouwelijke mededelingen en malusregistraties. Hierop staan gegevens van personen die door een verzekeringsmaatschappij geweigerd of geroyeerd zijn. Ook wanneer er sprake is van een ontzegging van de rijbevoegdheid. Ook mensen met een maluspositie, ( negatieve schadevrije jaren ) waarvan de verzekering is beëindigd/geschorst, staan op de lijst. De administratie wordt bijgehouden door Stichting Centraal Informatie Systeem voor in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen ( CIS ). Het invoeren of verwijderen van gegevens kan alleen door verzekeraars gedaan worden, niet door tussenpersonen. De gegevens blijven een aantal jaar geadministreerd staan. De duur hiervan varieert van 15 maanden tot 8 jaar. Bij iedere aanvraag wordt de CIS databank door verzekeraars geraadpleegd. Iemand die bij Stichting CIS geregistreerd staat wordt door reguliere verzekeraars in vrijwel alle gevallen geweigerd. U kunt gelukkig nog wel bij ons terecht.

Schademelding( -en ):
Ongeacht de schuldvraag wordt iedere schademelding of schadeclaim in de databank van Stichting CIS geregistreerd. De feitelijke gegevens en de persoonsgegevens van alle betrokkenen worden vastgelegd.

Download polisvoorwaarden van de Vereende verzekeringen

Polisvoorwaarden autoverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden inboedelverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden woonhuisverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren de Vereende Verzekeringen.pdf


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )