Inboedelverzekering

Geen acceptatie voor een inboedelverzekering?
Kunt u uw inboedel niet meer regulier verzekeren? Accepteren ze uw inboedelverzekering niet ( meer )? Via ons kunt u uw spullen snel weer goed verzekeren. Reguliere verzekeraars accepteren geen aanvragen voor inboedelverzekeringen wanneer iemand een strafrechtelijk verleden heeft of wanneer iemand teveel schades heeft geclaimd. Ongeacht de reden van afwijzing kunt u nog wel bij ons terecht. Wij brengen uw inboedelverzekering onder bij de Vereende en blijven tijdens de looptijd van uw verzekering het aanspreekpunt.

Een inboedelverzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een inboedelverzekering? Of voor een opstalverzekering of particuliere aansprakelijkheidsverzekering? Dat kan via ons! Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende inboedelverzekering

Polisvoorwaarden inboedelverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

IDEAL > betaling > bevestiging van dekking
Wij e-mailen u de betaalgegevens, zodra wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen. De betaling voldoet u middels iDEAL . Wanneer de betaling binnen kantoortijden is voldaan, zorgen wij voor een bevestiging van de dekking. Vanzelfsprekend ook voor zakelijke verzekeringen. Wij zijn u voor alle verzekeringen van dienst.

Inboedelverzekering aanvragen ( online )

Inzake nieuwe polissen gelden de volgende voorwaarden:


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )