De Vereende verzekeringen
Geen acceptatie bij reguliere verzekeraars?

Wordt uw aangevraagde of gewijzigde verzekering door reguliere verzekeraars niet ( meer ) geaccepteerd? Gelukkig kunt bij ons nog wèl terecht. Wij maken direct een vrijblijvende offerte voor u op en u kunt uw polis vaak dezelfde dag nog afsluiten. Gewoon gemakkelijk en snel, zonder teveel gedoe.

Snel een offerte ontvangen en de verzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen om een verzekering af te sluiten voor particuliere en/of zakelijke doeleinden? Voor uw voertuig( -en ), inboedel of woonhuis? Dat kan via ons! Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Antwoord op uw vragen over de Vereende Verzekeringen:

Contact Geen Acceptatie:
Wij werken samen met de Vereende. Het contact verloopt via ons. Tel. 085 2100 104

Wat kost een verzekering bij de Vereende?
Helaas kunnen wij u vooraf geen vaste premie noemen. De hoogte van de premie is afhankelijk van een aantal factoren, zoals schade- en betalingsverleden, het soort te verzekeren object en een eventuele CIS registratie. Wij vernemen de premie van de Vereende zodra wij samen met u de offerte hebben aangevraagd. De premie bij de Vereende ligt wel hoger dan bij reguliere verzekeringsmaatschappijen.

Kan iedereen een verzekering afsluiten bij de Vereende?
Jazeker. De premies liggen echter hoger dan bij reguliere verzekeraars, omdat de Vereende - zoals zij dat noemen - bijzondere risico's verzekert.

Hoe vraagt u een verzekering aan bij de Vereende?
U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij maken samen met u een offerte op. Na betaling van de eerste drie maanden premie, kosten, assurantiebelasting en een eventuele waarborgsom, bevestigen wij de dekking aan u.

Hoe voldoet u de eerste betaling aan de Vereende?
Via ons. Per mail ontvangt u de offerte en betaalgegevens van ons. De betaling voldoet u middels de iDEAL betaallink die wij meesturen. Zodra wij zien dat de betaling is voldaan, bevestigen wij ( binnen kantoortijden ) de dekking aan u. De polisbescheiden volgen enkele dagen later per post.

Vanaf welk moment gaat mijn verzekering bij de Vereende in?
Zodra u onze bevestiging van de dekking van ons heeft ontvangen. Deze ontvangt u per e-mail van ons.

Waarom is de Vereende anders?
Bij de Vereende kan men risico's onderbrengen die reguliere verzekeringsmaatschappijen niet accepteren. Wanneer iemand bijvoorbeeld fraude heeft gepleegd, is geroyeerd via wanbetaling of iets anders. Bij de Vereende kunt u vrijwel altijd terecht. En wij helpen u daarbij.

Ik heb voor maandbetaling gekozen. Moet ik 3 maanden vooruit betalen?
Voor het afsluiten van een nieuwe verzekering dient de premie 3 maanden vooruit betaald te worden. Na die 3 maanden kunt u per maand betalen.

U heeft een rijontzegging gehad. Komt u ook dan in aanmerking voor een nieuwe verzekering?
Uiteraard. Samen vinden we de oplossing.

U staat geregistreerd bij Stichting CIS met een vermelding.
Hier zien wij geen probleem in. U kunt altijd bij ons terecht, om wat voor vermelding het ook gaat.

Waarom is de premie hoger?
Iedere offerte wordt op maat opgesteld. De premie wordt vastgesteld aan de hand van een aantal criteria. Omdat de Vereende bepaalde risico's wèl wenst te verzekeren is de premie hoger dan bij reguliere verzekeringsmaatschappijen.

Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )