Geen Acceptatie verzekering

In sommige gevallen accepteren reguliere verzekeraars uw verzekering( -en ) niet ( meer ). Ze wenst het aangevraagde of gewijzigde risico niet ( meer ) te verzekeren. Via Geenacceptatie.nl bieden wij klanten die elders niet geaccepteerd worden alsnog een verzekering aan. Wij zorgen ervoor dat u wèl wordt geaccepteerd voor een verzekering!

Afwijzingsredenen verzekering:


Snel een offerte ontvangen en de verzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen om een verzekering af te sluiten voor particuliere en/of zakelijke doeleinden? Voor uw voertuig( -en ), inboedel of woonhuis? Dat kan via ons! Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Wèl acceptatie voor een verzekering

In de meeste gevallen van een afwijzing bieden verzekeraars u geen alternatief aan en gaan zij direct over tot afwijzing van de aangevraagde verzekering. Verzekeringsmaatschappijen hebben geen acceptatieplicht. Maar u wenst een verzekering af te sluiten, omdat u dat belangrijk vindt. U bent in sommige gevallen zelfs verplicht een verzekering af te sluiten, bijvoorbeeld een autoverzekering of een bromfietsverzekering. In zo'n situatie kunt u bij ons terecht. In sommige gevallen bieden wij de mogelijkheid aan om de verzekering alsnog bij een 'reguliere' verzekeraar onder te brengen. In sommige gevallen lukt dat helaas niet. In zo'n geval bieden wij een ( auto-) verzekering van een speciale verzekeraar aan: de Vereende. Wij zijn een preferred dealer van de verzekeringsmaatschappij de Vereende. Voor elke situatie zoeken wij een passende oplossing. Door onze jarenlange ervaring met moeilijk verzekerbare risico's, bieden wij snel en vaak dezelfde dag nog een verzekeringsoplossing aan. Wij kunnen u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte aanbieden.


Download polisvoorwaarden van de Vereende verzekeringen

Polisvoorwaarden autoverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden inboedelverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden woonhuisverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren de Vereende Verzekeringen.pdf


IDEAL > betaling > bevestiging van dekking
Wij e-mailen u de betaalgegevens, zodra wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen. De betaling voldoet u middels iDEAL . Wanneer de betaling binnen kantoortijden is voldaan, zorgen wij voor een bevestiging van de dekking. Vanzelfsprekend ook voor zakelijke verzekeringen. Wij zijn u voor alle verzekeringen van dienst.

Verzekering aanvragen ( online )

Inzake nieuwe polissen gelden de volgende voorwaarden:


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )