Autoverzekering

Geen acceptatie autoverzekering?
Ondervindt u een probleem bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering?

Wanneer een verzekeringsmaatschappij u niet wenst te accepteren, om wat voor reden dan ook, dan kunt u wèl bij ons terecht. Wij luisteren naar u en helpen u vaak dezelfde dag nog aan een autoverzekering. Verzekeraars worden steeds kritischer en wijzen nieuwe polissen, of wijzigingen op bestaande polissen, steeds sneller af. Dit heeft onder andere te maken met de toenemende schadelast. Verzekeringsmaatschappijen hebben geen acceptatieplicht. De oplossing voor het afsluiten van een verzekering vindt u gelukkig wel bij ons. Wij verkopen namelijk geen nee! Het is belangrijk met elkaar in contact te komen. Het maakt daarbij niet uit wat de reden van de afwijzing van uw autoverzekering is geweest. Vraag daarom direct een offerte voor uw autoverzekering bij ons aan. Wij werken samen met de Vereende.


Snel een offerte ontvangen en de verzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen om een verzekering af te sluiten voor particuliere en/of zakelijke doeleinden? Voor uw voertuig( -en ), inboedel of woonhuis? Dat kan bij ons! Neem contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende autoverzekering

Polisvoorwaarden autoverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Algemene voorwaarden de Vereende Verzekeringen


Redenen van afwijzing / geen acceptatie autoverzekering:


IDEAL > betaling > bevestiging van dekking
Wij e-mailen u de betaalgegevens, zodra wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen. De betaling voldoet u middels iDEAL . Wanneer de betaling binnen kantoortijden is voldaan, zorgen wij voor een bevestiging van de dekking. Vanzelfsprekend ook voor zakelijke verzekeringen. Wij zijn u voor alle verzekeringen van dienst.

Autoverzekering aanvragen ( online )

Inzake nieuwe polissen gelden de volgende voorwaarden:


Contactgegevens:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )